Ny Heller Mark 7 reflow ovn

Heller Industries

Masser af nye features og udstyr i den nye Heller Mark 7 reflow ovn

Heller er verdens største producent af ovne. De har netop lanceret en ny version af Mark7, der er industri 4.0 kompatibel. Og den er ikke til at komme uden om
– for der er tale om en omfattende opgradering, der både effektiviserer processer og reducerer omkostninger. 

Helt nyt kølesystem

MK7 kommer med et helt nyt kølesystem, der betyder, at man hurtigt kan skifte profiler. Profil kan ændres på under 15 min.

Energi effektivisering af maskinerne

Nyt energieffektivt design til varmelegememoduler, der er udstyret med 10” og 12”. Maskinen fås med færre moduler men med samme loddelængde, som derfor gør den meget mere energieffektiv. De enkelte varmemoduler er designet til at optage mindre energi men med samme ydeevne

Store besparelser med dobbelt overflade isolation

Den dobbelte overflade isolation betyder, at overflade temperaturen max. er 8 gr. varmere end temperaturen i omgivelserne. Det giver en effektiv reduktion af klimaanlæggets belastning og estimater viser besparelser på op til 1.900 BTU/time pr. ovn.

Optimeret fluxstyringssystem

MK7 har fået et optimeret flux management system via køleplader. Pitstop-funktionen gør det samtidig muligt at rengøre køleboksen uden at lukke ovnen ned. De kan udskiftes under produktionen uden produktionsstop, så man undgår dyre nedetider.

Heller 365 login software

Sporbarhed kan med Heller 365 software logges døgnet rundt. Sporbarhedspakken er perfekt til applikationer med høj volumen, hvor der kræves optagelse af høje dataniveauer.

Reducerede omkostninger med Smart Energy Managemen

Intelligent Software styret udsugning, mindsker energitab, da blæsere reduceres på tidspunkter, hvor antallet af PCB er lavt. Standby- og Cooldown-tilstande kan udløses under længere perioder med inaktivitet. Desuden reduceres strøm- og N2-forbruget automatisk, når produktbelastningen er lav. Standby mode resultater viser at kW kan reduceres med op til 50% og N2 kan reduceres med op til 60%. Hele systemet starter automatisk op igen, når der kræves produktion.

Nyt design

​Maskinerne er nu 10 cm lavere. Den lavere højde letter adgangen for operatørerne. Og endelig kommer den med et nyt parkeringssystem for centerboard – Parkering under fixed rail.

Kontakt for rådgivning

Steen Køpke
Servicechef
Mail: stk@hin.dk
Tlf: +45 20198040

Steen Køpke har mere end 30 års erfaring, de seneste 14 år hos HIN, med speciale indenfor teknisk automation.