Matthes

Print vask, Stencil vask & Maintenance

Matthes website

Print vask

Rengøringsløsninger PCBA vask til elektronikindustrien: Prøv og køb.

Vi forstår de udfordringer, man kan stå overfor med rengøring. Vask af PCBA inden for elektronikproduktion, hvor effektivitet, præcision og omkostning er afgørende faktorer.

Matthes tilbyder nu muligheden for at gennemføre vaskeforsøg PCBA vaske forsøg eller teste evolution rengøringssystemer til rensesystemer af PCBA i din produktion i fire uger.

Interesseret i at hører mere?

Så kontakt Steen Køpke: Mail: stk@hin.dk, Tlf: +45 20198040

EVO SONIC RENGØRINGSSYSTEM

EVO PCB RENGØRINGSSYSTEM

Stencil Vask

EVO SBC RENGØRINGSSYSTEM

Maintenance

EVO MC RENGØRINGSSYSTEM

Vaskemaskiner

MATTHES er ekspert i rengøringsløsninger. De leverer alt inden for vedligeholdelse og er en mangeårig partner i luftfartsindustrien til rengøring af flyfælge, hjullejer, bolte, møtrikker og bremsedele. Til jernbanetransport og jernbanetrafik tilbyder Matthes systemer til professionel rengøring af bogies, hjul sæt og hjullejer.

EVO-SBC er det mest kompakte sprayrensningssystem til stencils på markedet. Dette unikke stencil rengøringssystem med justerbare lodrette oscillerende sprøjtearm er egnet til rengøring og tørring af dine stencils og skærme.

EVO SONIC er et rengøringssystem til rengøring af printkort, wafere, lodderammer og maskindele ved nedsænkning og er en ekstremt kraftfuld og skånsom rengøringsmetode.

Reducerer omkostninger

"Vi valgte Matthes EVO 3 på grund af dens fremragende vaskeresultater på high-end produkter. Maskinen har også mulighed for at køre et forvaskeprogram, som skyller produkterne groft med DI-vand (en form for vand, der er dybt demineraliseret). Dette vand skylles derefter ud af maskinen, før det egentlige sæbeprogram starter. Det har en positiv indvirkning på sæbetrinnets levetid, hvilket igen hjælper os med at reducere vedligeholdelsesomkostningerne."

-Ole Martin Perskaas hos Norautron

Fordele ved Matthes

  • ​Reparation og vedligeholdelse af dine systemer.
  • Procesoptimering
  • Procesudvikling

For at sikre en stabil vask er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontakt for rådgivning

Steen Køpke
Servicechef
Mail: stk@hin.dk
Tlf: +45 20198040

Steen Køpke har mere end 30 års erfaring, de seneste 14 år hos HIN, med speciale indenfor teknisk automation.