Essemtec

En af verdens førende i fremstilling af fleksibelt SMT-produktionsudstyr

Essemtec website

ESSEMTEC

Archerfish Loddepasta Jet Dispensing Solution 2020. En avanceret all-in-one løsning, der samler de 3 processer loddepasta Jet-dispensering, Lim Jet-dispensering og Pick-and-Place i én og samme maskine. Se filmen.

Essemtec er en af verdens førende i fremstilling af fleksibelt SMT-produktionsudstyr. Essemtec systemer er optimeret for maksimal fleksibilitet. Brugeren kan skifte fra et produkt til et andet på ingen tid og få maksimal udnyttelse af den tilgængelige produktionskapacitet. Essemtec er den eneste producent til at dække hele produktionsprocessen, fra printere, dispensere, pick-and-place og loddeudstyr. Til Manuelle, halvautomatiske eller fuldautomatiske systemer.

ESSEMTEC SPIDER

ESSEMTEC TARANTULA

Pick and place

Designet til endnu flere produktændringer om dagen, et endnu større udvalg af komponenter, stigende krav til placeringsnøjagtighed.

De fleste feeders pr. Kvm på markedet, intelligente opsætningskoncepter, de største pladestørrelser sammen med de mest kompakte systemstørrelser og falcon-softwaren baseret på Essemtecs “eez-technology” sikrer yderst effektiv og økonomisk SMD-produktion til service udbydere og intern produktion.

Forskellige Essemtec serier

Essemtec Fox kan have op til 180 feedere, og behøver kun 1 m2 gulvplads og kan kører PCB på op til 406 x 305 mm.

ESSEMTEC PUMA Op til 280 Feeder på 2 kvadratmeter (Op til 420 inline). PCB Størelse 560 x 610 mm, Valgfri 1800 x 610 mm.

HYQ FEEDER forenkler og fremskynder setup af komponent reels til SMT montage-maskiner. Med hensyn til hastighed, præcision og pålidelighed, er disse feedere i top klasse.

Hvad kan Essemtec?

  • Nøjagtighed
  • Hastighed
  • Tilgængelighed

For at sikre en stabil proces ved Pick and place er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontakt for rådgivning

Steen Køpke
Servicechef
Mail: stk@hin.dk
Tlf: +45 20198040