Temperatur Profilmåling

KIC - Termiske proceseksperter, der gør ovne smartere

Kitchermal website

KIC

KIC er et amerikansk firma, som blandt andet har specialiseret sig i Smart profiling. Baseret på input fra kunden, har KIC kunne komme frem til de helt rigtige produkter. Udover input fra kunder, har KIC også benyttet sig af den nyeste teknologi til produktudvikling

KIC START2 STANDARD PROFILING

KIC WAVESURFER FIXTURES & ACCESSORIES

KIC CARRIER FIXTURES & ACCESSORIES

PROBOT SMART AUTOMATION

Smart profiling

Den gennemsnitlige termiske profiler på markedet fungerer som den gamle diagramoptager til en pc. Det er en passiv dataindsamlingsenhed, der informerer brugeren om PCB-profilen. Smart profiling går ud over det inden for datainformation. Baseret på dit input fortæller profilen dig, hvor du er, hvor du vil hen, og hvordan du kommer dertil. Intelligente databaser leverer oplysninger uden at skulle køre en manuel profil. Din data kan knyttes sammen og deles med alt autoriseret personale.

Forskellige smart profiling serier

KIC PROFILER X5 er en Intelligent termologger med 2 års garanti. Robust og kompakt hardware designet til hård daglig håndtering. Opgraderet elektroniske kredsløb som er udformet til at tåle højere niveauer af spændingsspidser. Forsynes med strøm fras batteri eller USB.

K² Profil termologger gør opsætning af ovn eller loddemaskine enkelt og hurtigt. Brugervenlighed og bekvemmelighed omfatter nu profil visning på Android og Apple mobile enheder.

Hvad er en god profiling?

  • Sikker håndtering af data
  • Opfølgning under processen

For at sikre en stabil proces ved profilering er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontakt for rådgivning

Steen Køpke
Servicechef
Mail: stk@hin.dk
Tlf: +45 20198040

Steen Køpke har mere end 30 års erfaring, de seneste 14 år hos HIN, med speciale indenfor teknisk automation.