HIN A/S SMT afdeling

Vores team af eksperter har mange års erfaring med design, opbygning, optimering og drift af SMT produktionslinjer. Vi er certificerede og deltager løbende i efteruddannelse for at kunne tilbyde den bedst mulige service og rådgivning til vores kunder.

Services

Vi har specialister indenfor service og procesoptimering på alle vores produkter. Vi tilbyder serviceaftaler på flere niveauer, der kan inkludere rådgivning fra vores leverandører såvel som on-site problemløsning ved produktionsstop. Vi kan tilbyde TPM på line solutions.

Læs mere om vores services

Processer

I serviceafdelingen er vi specialister indenfor service og procesoptimering på alle vores produkter. Vi har selv erfaring med opbygning og drift af SMT-produktionslinje. Vi kan derfor tilbyde rådgivning i procesoptimering og tilføre værdi til jeres produktionsteam.

Læs mere om procesoptimering

ESD

Omgivelserne og ESD miljøet er afgørende for kvaliteten i elektronik produktionen. Det ved vi mere om end de fleste. Vi samarbejder med nogle af de førende internationale eksperter. De sidste 10 år har vi installeret mere end 10.000 m2 ESD-gulve hos vores kunder.

Kontakt os

Vores leverandører

Et tæt samarbejde med højtprofilerede leverandører fra hele verden er med til at sikre, at vi hele tiden er opdateret og ajourført med markedskravene på det højeste teknologiske niveau. Alle Field Service Engineers (FSE) er specialist uddannet på flere maskiner og gennemgår årligt opdaterende kurser på leverandørernes lokationer.

Som totalleverandør ser vi det som vores vigtigste opgave at kunne yde den optimale support og vedligeholdelse af vores kunders produktionsudstyr. Ved konstant at have øje for nye processer, teknologier og trends, rådgiver vi hver gang med udgangspunkt i vores kunders situation og behov.

Kontakt os gerne!

Steen Køpke

Steen Køpke

Servicechef / Service Manager
Søren Tranberg

Søren Tranberg

Salgsingeniør / Sales Engineer
Kim Rohde

Kim Rohde

Field Service Engineer
René Abildgaard Andersen

René Abildgaard Andersen

Servicetekniker

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du modtage nyheder, tilbud og rådgivning
direkte i din indbakke?