Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Heller
Reflow lodning

Heller

Heller Industries blev grundlagt I 1960 og i 80’erne gik Heller over til Reflow lodning. Igennem årene har Heller fået flere partnere som benytter sig af deres systemer, selv med meget avanceret forespørgsler. Ved hjælp fra udfordringer og agilitet har heller opnået en position som verdens bedste i Reflow teknologibranchen.

Heller serier

HELLER MK7 Den nye MK7 platform revolutionerer Reflow industrien med adskillige nye og banebrydende designs! MK7 indeholder alle kundens krav til lavere Delta T, reduceret nitrogenforbrug og udvidet Power Management, i en ny lav højde der gør det let at se henover produktionsområdet.

1936/2043 MARK5 Den ultimative produktionsløsning til høj volumen med conveyorhastigheder på op til 1,4 m / min for at passe til de hurtigste pick and place-systemer.

De rigtige komponenter

  • Lave kvælstof- og lave KVA-design
  • Flus separation system

For at sikre en stabil Reflow proces er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontaktformular

Kontakt for rådgivning


Tage Hausgaard
Mail: taha@hin.dk
Tlf: +45 22491621

Tage Hausgaard har mere end 25 års erfaring med rådgivning af store og små elektronik producerende virksomheder i Danmark og Norge. Hans speciale er SMD maskiner, loddeprocesser, montage, coating, dispensering og screen trykning. Tage rådgiver produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimere