Board handling

Electro Design - Automatiseringsprodukter til elektronikindustrien

Electro Design website

Electro Design

Electro Design designer og fremstiller automationsprodukter til elektronikindustrien. Siden den første transportør blev lavet i 1987, har de leveret cirka 5000 enheder til kunder over hele verden.

MB807 SINGLE UNLOADER

MB806 SINGLE LOADER

MB805 INLINE MAGZINE

MB803 AUTOMATIC

MB802 AUTOMATIC

MB801 AUTOMATIC

MB785 BOARD INVERTER

MB780 FIFO/LIFO BUFFER

MB777 SHUTTLE

MB776 BOARD TRANSFER

Board handling

Boardhandling er en vigtig del af produktionen, for at sikre at komponenterne er håndteret korrekt. Elektro design har i over 30 år arbejdet med board handling. Deres ekspertise og produkter er eftertragtet i hele verdenen. Svensk kvalitet og god service er kendetegnet ved Electro design.

Electro Design serier

MB750 Turn Unit enheden modtager PCB´er fra 1, 2 eller 3 indfødnings- sider, til 1, 2 eller 3 afgangssider. PCB fremrykning / udføreren routing er baseret på prioriterede værdierne via betjeningspanelet. Udgangsbordets dirigering kan også styres af eksterne signaler såsom good / No Good PCB eller ved en stregkodelæser.

MB775 Den manuelle gate conveyor giver folk mulighed for at gå igennem, i stedet for at skulle rundt om en komplet linje. Den består af to conveyor sektioner, én fast og én hængslet.

Fordele med Electro Design

  • Høj kvalitet
  • God service
  • Mange års erfaring

For at sikre en stabil Board handling er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontakt for rådgivning

Søren Tranberg
Mail: st@hin.dk
Tlf:+45 25998050

Søren Tranberg har i 25 år arbejdet med salg af SMT løsninger til den nordiske elektronikindustri. Gennem de mange års arbejde med SMT, herunder også MES og NPI software løsninger samt AOI/SPI/X-ray, har Søren tilegnet sig stor viden om SMD produktion i praksis, og han deler gerne denne viden med kunderne.