Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Om HIN

HIN A/S i Horsens er en velkonsolideret, innovativ, grossistvirksomhed med mere end 125 års erfaring. Vi sælger værktøj, forbrugsstoffer og maskiner. Vores salg er fokuseret på de tre hovedproduktområder: værktøj til elektronikproduktion, maskiner til elektronikproduktion samt værktøj og tilbehør til industrien især indenfor stærkstrøm. 

Vi er en moderne virksomhed med fokus på partnerskab med kunder og leverandører. Målet er at udvikle langvarige relationer, skabt på en platform af branchekendskab, verdens førende leverandører og teknisk kompetence.

Vort store internationale netværk, moderne logistiksystem og et varesortiment, der tæller mere end 25.000 numre gør os til en attraktiv partner. Vi kan dermed altid tilbyde den nyeste viden indenfor maskiner, værktøj, processer og lovgivning.

Vores solide lagerbeholdning og velfungerende web-shop gør det nemt og hurtigt at handle varer til levering næste dag.

Vores samarbejdspartnere og leverandører – din styrke
Vi har udvalgt markedets bedste leverandører til at supportere din virksomhed. Sammen fokuserer vi på nye teknologier og står gerne til disposition, når der er brug for rådgivning eller procesudvikling.

Kundeservice

+45 7625 9090

Gratis Rådgivning
fra vores danske eksperter 

Serviceafdeling
installation af maskiner

Webshop 24/7
Adgang til dine priser

ESG Rapport 

Bæredygtighed er blevet et vigtigt konkurrenceparameter, og hos HIN A/S ønsker vi en endnu stærkere integration af den bæredygtige tilgang samt at bidrage til den grønne omstilling. Det betyder noget for os selv og vores kunder, at vi skaber værdi på en troværdig og ordentlig måde. Med udgivelsen af denne ESG-rapport øger vi vores bevidsthed om og fokus på ansvarlig virksomhedsdrift. ESG rapporten kan hentes her 

LÆS RAPPORTEN HER

Ønsker du en fysisk rapport - så skriv til hin@hin.dk

Vores historie

2018

HIN A/S ansætter yderligere 5 medarbejdere for at intensivere strategitiltagene samt sikre den fortsatte kapacitet af videnstunge konsulenter som fortsat er kernen i HIN’s forretning og påkrævet for at kunne rådgive kunderne til det optimale valg i deres situationer.
Selskabet består nu af 31 medarbejdere

2014

Gennem de meget markante kriseår på verdensmarkedet er det lykkedes HIN at fastholde en solid forretning og indtjening. Selskabet består af 25 yderst kvalificerede medarbejdere, de fleste med årtiers anciennitet.

For at sikre denne fortsatte kontinuitet samt forberede til en ny vækststrategi, samles alle selskaberne under ét; HIN A/S

2011

HIN optager løbende nye agenturer og starter samarbejde med flere markedsledende leverandører, der konstant er med til at udvikle såvel fremtidsmulighederne for selskabet som servicen til kunder.

Senest indledes samarbejde med verdens førende leverandører inden for udstyr og materialer til maskinlodning, Stannol samt Koenen Stencil.

2010

Divisionen Nordic SMT erhverver den finske Virksomhed AssemFin, der skifter navn til Nordic SMT Oy og ansætter endvidere en servicetekniker samt en sælger i Sverige og realiserer dermed første skridt på at udfylde ambitionerne om at blive Nordens største leverandør indenfor sit segment.

Gruppen består nu af selskaberne HIN A/S, HIN Norge, Instruments A/S, Nordic SMT A/S, Nordic SMT AB samt Nordic SMT Oy.

2009

Divisionen Nordic SMT bliver født, ved opkøb af Phillips EMT’s selskab i Danmark; Assembléon A/S, medarbejdere og aktiver overtages.
Som en selvstændig enhed opererer Nordic SMT i hele Norden. Dertil blev bl.a. tilføjet integrated software solutions, board handling, screen printing, Pick & Place, reflow og AOI til HIN’s allerede brede sortiment. For at understrege samhørigheden, designes nye logo til selskaberne i Gruppen.

De farvede ”step stones” illustrerer branchesamhørigheden, hvor den røde illustrerer L-aus udstyr (Højspænding), den grønne Elektronik industriens grønne print plader, den gule for Instrumenter samt Nordic SMT der arvtager Assembléons lilla firma farve og anvender den sammen med Elektronik industriens grønne farve, (som er selskabets hovedkunder), samt HIN’s egne blå farve, der kendetegner det samlede HIN.

Der etableres samarbejde med Norges mest anerkendte underviser indenfor lodning; Betek consult. Den familieejede virksomhed optages som HIN Norge med fokus på salg af HIN’s elektronik program til norske produktionsvirksomheder

2008

I 2008 overtages firmaet Instruments, som er specialister i måleinstrumenter; eks. oscilloskoper, spektrum analysatorer, signalgeneratorer, EMC udstyr, radio kommunikations test sæt, basis T&M samt Fluke Networks. Produktprogrammet understøtter særdeles godt HIN’S stærke profil som leverandør til udviklingshuse og andre tunge ingeniør / produktionsvirksomheder.

Instruments var i øvrigt den virksomhed der bl.a. indførte den berømte Commodore 64 på det danske marked.

Selskabet runder en markant omsætnings milepæl.

2007

HIN Horsens A/S omdøbes til HIN A/S


2006

I 2006 gennemgik HIN A/S et succesfuldt generationsskifte, hvor Merethe og Lars Fensbo overtog virksomheden.

HIN er en virksomhed i evig udvikling, og derfor er der også løbende blevet opkøbt selskaber, som har kunnet tilføre mere af den viden, der kræves af en innovativ virksomhed.

2000-2006

HIN er i dag et af de førende handelsfirmaer på sit markedsområde. Med hovedkontor og lager i Horsens samt kontor og udstilling i Herlev.
HINs topmoderne hovedkontor med tilhørende lager udgør i dag 2400 m2.
Med et moderne EDB system styrer vi de ca. 30.000 varenumre. Dette sikrer at kunderne bliver betjent hurtigt og effektivt.
HIN´S 40 dygtige, topmotiverede medarbejdere sørger for at vore kunder får den bedst mulige betjening. Heraf er der i marken 12 medarbejdere, der på hver sit fagområde er med til at skabe de bedste produktionsbetingelser samt servicere vore kunder.

1999

Den 1. September 1999 overtager HIN Holding virksomheden H. Hoffmann Andersen, der på daværende tidspunkt beskæftigede 5 personer. Med denne overtagelse styrker HIN sit produktsortiment på stærkstrømssiden. Af andre spændende produkter, der kommer ind i sortimentet, kan nævnes VARTA batterier og MC testudstyr.

1998

HIN Holding overtog pr. 1.7.1998 virksomheden H. Kortsen A/S. Hermed blev der skabt en ny spændende konstellation inden for salg af værktøj, udstyr og maskiner til virksomheder inden for el – og elektronikindustrien.
H. Kortsen A/S indgik som lige partner med HIN Horsens A/S – med Sjælland som markedsområde for H. Kortsen A/S, og Jylland/Fyn som markedsområde for HIN Horsens A/S. Som følge af det nye partnerskab tilførte de to virksomheder hinanden mange interessante produkter – og begge virksomheders produktprogram blev naturligvis udvidet. Sammen repræsenterede de to virksomheder ca. 60 producenter som agent/eneforhandler, og yderligere ca. 75 producenter som forhandler.

1997

I 1997 tager firmaet navneskifte fra Holger I Nielsen A/S til HIN Horsens A/S, og fejrer dette år sit 100 års jubilæum.

1995

I 1995 tilkøbes naboejendommen “Agerskov Elektro”. I disse bygninger indretter man serviceværksted

1990

Holger I Nielsen A/S overtager Ingeniørfirmaet Erik Hansen i Slangerup. Derved får Holger I Nielsen et sjællandsk domicil. Overtagelsen skete særligt med henblik på en overtagelse af agenturerne på SEHO loddemaskiner, CCP og ASAHI loddeprodukter.

1989

I 1989 tilkøber man naboejendommen og foretager en større ombygning, således at virksomheden kom til at råde over 1500 m2. I samme periode kom der en lang række nye agenturer til firmaet, som særligt henvendte sig til den kraftigt voksende elektronikindustri. Som eksempel kan nævnes udstyr og maskiner til komponent- og kabelbearbejdning samt antistatiske produkter.

1985

I 1985 flytter Holger I Nielsen Aps lokaler fra Allégade 57 til Langmarksvej 29 i Horsens. Firmaet kom her til at råde over 900 m2 lokaler, og man havde på dette tidspunkt 9 ansatte. I perioden 1985-1989 ekspanderede firmaet kraftigt, og man var allerede på dette tidspunkt i bekneb med pladsen.

1981

I 1981 overtager firmaet sit andet store agentur, Lemp sikkerhedsværktøj. I 1979 kom der en tilføjelse til “Lavspændingsdirektivet”, der stillede nye krav til brugen af værktøj under el-arbejde (L-AUS). Dette medførte, at der skulle investeres i nyt værktøj i hele branchen. Holger I Nielsen fik tidligt en stærk position pga. det nye Lemp agentur. Af andre spændende produkter, der kom ind i sortimentet i starten af 80’erne, kan nævnes Cembre kabelsko og presseværktøj samt H. Horstmann kortslutningsindikatorer og testudstyr.

1980

I 1980 overtager brødrene Henning – og Tage Møller Andersen Holger I Nielsen ApS. Brødrene vælger at flytte domicilet fra Studiestræde i København til Allégade 57 i Horsens, hvor firmaet kom til at råde over 300 m2 lokaler. Firmaet vælger fortsat at have fokus på el-branchen, der i starten af 80’erne udgjorde den største del af firmaets kundegrundlag. Man var dog allerede klar over, at elektronikindustrien ville blive en stor vækstfaktor for dansk industri, og man ønskede derfor at udbygge produktsortimentet på elektroniksiden.

1976

I 1976 ansættes Henning Møller Andersen som sælger i firmaet, og denne bliver i 1980 tilbudt at overtage firmaet sammen med sin bror Tage Møller Andersen.

1932 - 1963

I 1932 blev firmaet overtaget af Holger I Nielsens prokurist, som drev firmaet videre til sin død i 1963, hvor firmaet overtages af Harley Sørensen. Denne driver virksomheden frem til 1980. I denne periode blev sortimentet udvidet, udover metaller og værktøj, til også at omfatte finmekanisk værktøj. Harley Sørensen overtager, som det vigtigste, agenturet på Lindström tænger, der bliver en vigtig grundsten for Holger I Nielsen ved elektronikindustriens fremmarch i 70’erne. I denne periode kom de finmekaniske fabrikker (Radio/TV fabrikkerne m.fl.), der senere blev betegnet som elektronikfabrikker, til at udgøre en væsentlig del af Holger I Nielsens forretningsområde, hvilket de stadig gør den dag i dag

1897

Starten på HIN går tilbage til 1897, hvor Holger I Nielsen etablerede eget værktøjsfirma på Studiestræde nr. 14 i København, kun få meter fra Københavns Universitet. Holger I Nielsen var fra starten landsdækkende på værktøj og forbrugsartikler til elselskaber. Først i 1900-tallet var Holger I Nielsen medstifter af Fjerritslev jernvarefabrik, der fremstillede beslag til el- og telefonmaster, og Holger I Nielsen var derfor “pioner” indenfor den nye el-industri. Ved Holger I Nielsens 10 års jubilæum var der 14 ansatte, og firmaet havde allerede på dette tidspunkt opnået stor anerkendelse i branchen.

Stenen med inskriptionen ”HIN”, fra 1897, ligger fortsat den dag i dag ved nedgangen til Studiestræde 14

Holger I. Nielsen, grossererfirma (værktøj)

Grundl. d. 31. jan. 1897 af Holger L Nielsen (f. 1867, d. 1935).

Indehaver (siden 1916): A. K. G. SØ holm (f. 1879). Adresse: Studiestræde 14, Kbhvn.

K. Kilde: Kraks: Danmarks ældste forretninger. (1950)

VIND FREDAGSSLIK - Tilmeld nyhedsbrev

Få viden, nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Nu har du også mulighed for at vinde fredagsslik!