Professionelt loddeudstyr fra Weller

Som en global markedsleder inden for manuel loddeteknologi, leverer Weller alt, hvad du behøver til lodning, aflodning, udtrækning og filtrering. I HIN har vi et stort Weller sortiment samt rådgivere, der kan guide dig til det helt rigtige produktvalg. I HIN har vi et stort program af Trestons produkter samt danske rådgivere, der kan guide dig til det helt rigtige produktvalg.

Alt-i-en loddestation SMART WX fra Weller.

Glem alt om at huske genveje og hvilke knapper, der skal drejes på. Med SMART WX får du en loddestation med touchskærm, der giver et helt unikt brugerinterface. Det gør den langt mere intuitiv at bruge og lettere for nye medarbejdere at komme i gang.  

En af de helt store fordele er, at SMART WX er modulopbygget. Det betyder, at du kan tilkøbe modulet WXair, og få 2 loddestationer i én. Så har du både en loddestation og udloddestation/varmluftstation i en og samme pakke. Det giver en stor forbedring i fleksibiliteten, og samtidig er det muligt at tilføje 20 forskellige værktøjer til samme station.   

Vil du høre mere og se hvordan den virker?

Populære Weller Produkter

Weller RT loddespidser

Præcision. Performance. Power

1. Præcis kontrol, ergonomisk og sikkert greb
Kritiske effektkvalitet data registreres, så snart du påbegynder en session uden omfattende opsætning eller valg.

2. Lave omkostninger
RT serien giver maksimal beskyttelse til PCB og komponent, der loddes, så man opnår det bedste resultat med fokus på at minimere driftsomkostningerne

3. Digital værktøj
Når den er i bevægelse lagres data

4. Aktiv loddespids teknologi
Indbygget sensor og perfekt varmeoverførsel sikrer hurtig opvarmning og restitutionstid.

" style="--plyr-color-main: var(--swift-foreground-color); " >

Ren luft til din arbejdsplads

Indånd ren luft uden farlige dampe og partikler. Weller filtreringssystemer er specielt designet til kontinuerlig brug i industrielle arbejdsmiljøer. HEPA H13-filtre af høj kvalitet renser luften for farlige dampe, partikler og vira. Derfor recirkulerer den rene luft tilbage til arbejdspladsen, hvilket sikrer et sikkert arbejdsmiljø.

Designet med lille fodaftryk passer under bænken for at frigøre operatørens arbejdsområde. Ved kun 53db eller derunder, Weller Zero Smog-filtreringsenheder holde arbejdspladsen stille.

Find dit Weller produkt

Loddestationer

Loddespidser

Loddekolber

Håndtænger