Vision Engineering

Vision Engineering har udnævnt HIN A/S til distributør i Danmark

Vision Engineering har udnævnt HIN A/S til distributør i Danmark

Det er os en glæde at kunne præsentere Vision Engineerings produkter i vores produktprogram

Vision Engineering med base i UK, producer ergonomiske mikroskoper og avanceret måleudstyr til mange forskelligartede brancher, eks. elektronik, metal, plast og medico virksomheder. Kort sagt – alle der har noget der skal inspiceres, verificeres og dokumenteres, kan have glæde af Vision Engineerings produkter.

Vision Engineering har gennem mange år været kendt for deres ergonomiske stereomikroskoper, hvor brugeren ser i en skærm i stedet for okularer, specielt for deres Mantis og Lynx serier.

Alle ægte stereo mikroskoper med stor fokus på brugervenlighed og ergonomi.

Vision Engineering har netop lanceret deres 3. generation Mantis mikroskoper, som har medført en markant forbedring både i lyssætning og lyskontrol såvel som i objektiverne. Desuden er standene også yderligere forbedret.

Den nye serie hedder Mantis IOTA, Mantis ERGO og Mantis PIXO

Ved at klikke på ´Læs mere´ kan du se en oversigt over alle typer mikroskoper og Luplamper i programmet. Også målemikroskoper.

Se flere produkter fra Vision Engineering

Kontakt os for et tilbud eller demo

Mantis serien, Lynx EVO og EVO CamII er alle på lager i Horsens.

Michael Vendelbo
Michael Vendelbo
Kategorichef

Kontakt for rådgivning og tilbud!

I løbet af en imponerende karriere har Michael dedikeret sin ekspertise til bl.a. arbejdspladsindretning. Med mange års erfaring i branchen har Michael arbejdet med en bred vifte af kunder og projekter, hvor han har udviklet en dybdegående forståelse for, hvordan man skaber effektive og bæredygtige arbejdspladser.