En velkendt skikkelse vender tilbage til HIN A/S

En velkendt kending vender tilbage

 Gerda Dam, et yderst anerkendt navn inden for elektronikbranchen, er nu tilbage hos HIN for at forme fremtiden. Med næsten 20 års tidligere erfaring hos HIN påtager hun sig nu ansvaret for 'Kundeservice,' et område, hun har været dedikeret til i de seneste 25 år - senest som afdelingsleder for SMC’s interne salgsafdeling. 

"Det bliver en sand fornøjelse at vende tilbage," udtaler Gerda. "Jeg har tænkt over det længe, for én gang HIN'er altid HIN'er. Det er et fantastisk sted at være, og med Jørn Tønder tilbage bliver det perfekt at fortsætte arbejdet med loddematerialer sammen med ham." 

Efterspurgt af både kunder og kollegaer påtager Gerda sig nu ansvaret for HIN's Kundeservice samt support af materialer til loddeprocesser. Dette er et område, hvor hun tidligere har samarbejdet med Jørn i mere end 10 år. "Jeg brænder for at arbejde sammen med gamle leverandører og kollegaer, hvor viden og kvalitet er det bedste af det bedste, som vi overfører til vores kunder," udtaler Gerda. 

Lars Fensbo udtaler sig også begejstret: "Det glæder mig ualmindeligt meget, ikke bare at Gerda vender tilbage til os, men også at hun overtager vores Kundeservice, som er et ualmindeligt vigtigt område for mig. Dertil har vi sammen lagt planer for at udnytte Gerdas store viden inden for fagområdet, vi kalder loddematerialer, hvor hendes ekspertise vil styrke vores position og vores langsigtede planer for HIN i mange år fremover."