Design din arbejdsstation

På HIN.dk introducerer vi med stor glæde Treston 3D Configurator: Interaktivt designværktøj til arbejdsbænke – nu med øjeblikkelige priser! Dette innovative værktøj er designet til at gøre processen med at skræddersy din egen Treston-arbejdsstation så nem som muligt. Lad os tage et kig på, hvordan det fungerer.

Treston

Sådan fungerer det...

Trestons 3D Configurator tager dig igennem en simpel 4-trins proces, der gør det muligt at skræddersy en komplet arbejdsstation, der passer nøjagtigt til dine specifikke behov. Treston 3D Configurator gør det nemt at designe den ideelle arbejdsstation, uanset om du arbejder inden for industri, laboratorie, kontor eller en hvilken som helst anden sektor. Med det interaktive værktøj kan du spare tid og opnå en præcis forståelse af, hvad din arbejdsstation vil indeholde, og hvad den vil koste. Så, hvorfor vente? Prøv Treston 3D Configurator i dag for at komme i gang med at designe din skræddersyede arbejdsstation med øjeblikkelige priser og tilbud!

Prøv det her!

Her er, hvordan det fungerer:

Trin 1: Vælg rammestil

Start med at vælge den rammestil, der bedst passer til din arbejdsplads. Treston tilbyder et bredt udvalg af stilarter, der spænder fra klassisk til moderne, hvilket gør det muligt at matche din arbejdsstation med dit miljø.

Trin 2: Vælg størrelse og arbejdsflade

Når du har valgt din ønskede rammestil, kan du fortsætte med at tilpasse størrelsen og arbejdsfladen. Dette giver dig mulighed for at vælge præcis den mængde plads og overflade, du har brug for til dine opgaver.

Trin 3: Tilføj tilbehør

Treston tilbyder et omfattende udvalg af tilbehør, der kan forbedre funktionaliteten og produktiviteten på din arbejdsstation. Tilføj hylder, skuffer, værktøjsophæng og andre tilbehør efter behov for at skabe den perfekte arbejdsplads.

Trin 4: Indsend og få øjeblikkeligt tilbud og stykliste

Når du har finpudset din arbejdsstation, kan du nemt indsende din konfiguration for at modtage et hurtigt tilbud og en stykliste. Dette betyder, at du kan få et klart overblik over omkostningerne og en detaljeret liste over de komponenter, der vil indgå i din Treston-arbejdsstation.