Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Yxlon
Røntgeninspektionsudstyr til industrielle formål

 

Yxlon

YXLON International er en markedsledende leverandør af røntgeninspektionsudstyr til industrielle formål. Systemerne er baseret på egen patenteret FeinFocus mikrofokus teknologi, som har best in-class opløsning og minimal vedligehold. Der findes en YXLON løsning, til at matche næsten ethvert behov for røntgen inspektion.

Forskellige YXLON serier

CHEETAH X-RAY Mikrofokus X-ray-systemet Cheetah er udviklet til at opfylde en række krav til inspektion. Ydelsen og effektiviteten, leveret af dette system, er uden sidestykke i manuel og automatisk X-ray inspektion.

COUGAR X-RAY Mikrofokus røntgensystemet Cougar udmærker sig ved sin kompakte konstruktion og kræver derfor kun lidt plads. Det er ideelt til inspektion af mindre dele (17” x 21” ).

Hvad kan røntgen?

  • Visualisering af lag
  • Påvisning af fejl
  • Påvisning af mangler

For at sikre en stabil proces ved røntgen er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontaktformular

Kontakt for rådgivning

Søren Tranberg
Mail: st@hin.dk
Tlf:+45 25998050

Søren Tranberg har i 25 år arbejdet med salg af SMT løsninger til den nordiske elektronikindustri. Gennem de mange års arbejde med SMT, herunder også MES og NPI software løsninger samt AOI/SPI/X-ray, har Søren tilegnet sig stor viden om SMD produktion i praksis, og han deler gerne denne viden med kunderne.