Kvalitetsinstrumenter fra Fluke

Fluke-brandet har ry for at være robust, sikkert, brugervenligt og med høje kvalitetsstandarder. I HIN har vi et stort program af Fluke instrumenter samt rådgivere, der kan guide dig til det helt rigtige produktvalg. Uanset om du skal bruge multimeter, tangmeter, vibrationstester, termometer eller termografikamera kan vi hjælpe dig.

Fluke 1770 Serie af effektkvalitets-analysatorer
Hurtigere og nemmere at gennemføre effektkvalitetsundersøgelser.


1. Automatisk måling af effekt og effektkvalitetsparametre
Kritiske effektkvalitet data registreres, så snart du påbegynder en session uden omfattende opsætning eller valg.

2. Intuitiv brugergrænseflade
Den strømlinede brugergrænseflade gør det nemt at navigere mellem måleparametre som V/A Hz, effekt, spændingsfald og -pukler, harmoniske eller effektkvalitet med tryk på en knap.

3. Registrering af spændingstransienter med høj hastighed
Registrering af skadelige højhastigheds transienter, så du kan mindske deres virkning, før udstyret svigter.

4. Analyse og rapportering
Leveres som standard med Fluke Energy Analyze Plus-software, der giver dig mulighed for at oprette brugertilpassede rapporter eller udnytte den indbyggede rapportering med et enkelt klik.

Køb et Fluke - Få ét EKSTRA FLUKE
Gælder i perioden fra den 1. marts 2024 til den 31. august 2024


Hvad gør man? 

  • Købet fortages hos HIN, din autoriserede Fluke-forhandler.
  • Kun produkter til en værdi af 1100 kr fra Fluke IG, eller Beha-Amprobe er berettigede til denne kampagne.
  • En gyldig kvittering eller faktura er påkrævet som købsbevis - følgesedler eller købsordrer accepteres ikke. 
  • Gaven sendes inden for 6 uger efter registreringen
  • For at gøre krav på din gave - brug knappen

Populære Fluke produkter

NYHED. Vi introducerer de nye Fluke 1535 og 1537 isolationstestere

Fluke 1535 og 1537 2.500 V isolationsmodstandstestere, er udviklet til at forenkle fejlfindingen for servicemedarbejdere, uanset om de er på fabriksgulvet eller arbejder i marken ved en installation.

Takket være brugervalgte testspændinger fra 250 V til 2.500 V og modstandstests op til 500 GΩ, giver disse testere større dækning af arbejdsbelastning med et enkelt værktøj. Da de er udstyret med en intuitiv brugergrænseflade, en kortslutningsstrøm på op til 5 mA og en KAT IV 600 V klassificering, kan disse bærbare højspændings isolationstestere levere hurtige og stabile målinger, uanset hvor man tager dem hen.

I HIN hjælper vores ekspert med rådgivning, så du får de produkter, der passer til dine behov.

Hvorfor isolationstestere ?
Lushan forbedrer kundeproduktiviteten med:

  • 250 V/500 V/1000 V/2500 V testspændinger, der giver dem et enkelt værktøj, der kan teste en lang række arbejdsbelastninger.
  • Op til 500 GΩ isolationsmodstand giver brugerne mulighed for at teste en bredere vifte af applikationer fra mindre kredsløb til højspændingssystemer.
  • Kortslutningsstrøm op til 5 mA giver hurtigere og mere stabile målinger.

Hvad giver isolationstesterne ?
De giver teknikere og vedligeholdelsesingeniører fordelene ved en bredere dækning af arbejdsbelastning og hurtigere måling.

Hvem er de til? 
Frontlinie-teknikere, elektrikere og entreprenører, der udfører vedligeholdelsesarbejde med feltudstyr på aktiver såsom motorer, transformere, elskabe osv.

Hvad er det?
En bærbar isolationstester, der understøtter 2500 V testspænding.

Claus Høltzermann
Claus Høltzermann
Salgskonsulent

Kontakt for rådgivning og tilbud!

I løbet af en imponerende karriere på 16 år har Claus Høltzermann dedikeret sin ekspertise til salg og teknisk support inden for måleinstrumenter i Danmark. Hans omfattende erfaring inkluderer betydningsfulde engagementer med velrenommerede brands som Fluke og specialiserede instrumenter. Claus har tilegnet sig en dybdegående indsigt i branchen, som han ivrigt deler med sine kunder.

NYHED: Flukes første solcelle multifunktionsanalysator

SMFT-1000 multifunktions PV tester og performanceanalysator, I-V kurveskriver

Alt-i-en testløsning til verificering af PV systemers performance og sikkerhed, hurtig klientrapportering. SMFT-1000 er designet til PV fagfolk, der leverer installations-, idriftsættelses-og vedligeholdelsestjenester til systemer, der opererer ved 1000 V DC eller derunder, og leverer en komplet PV testløsning, som overholder IEC/EN 62446-1 standarderne. Ved hjælp af Flukes TruTest™software kan måledata fra installation af solceller og idriftsættelsestest nemtimporteres, organiseres og analyseres, så du ubesværet kan rapportere uden at skulle medbringe en bærbar computer på stedet.

Digitalt Fluke multimeter: når oppetid er vigtig

Digitale Fluke multimetre (DMM’er) findes i flere værktøjsbælter og finder flere problemer end andre sammenlignelige testværktøjer. Hver model er testet til det ekstreme: Fald, stød, fugtighed og alt andet. Alle digitale Fluke multimetre giver dig, hvad du har brug for: Præcise målinger, konsistent og pålidelig ydeevne, fokus på sikkerhed og den stærkeste garanti, der findes.

Hvis du bruger et Fluke digitalt multimeter sammen med Fluke Connect® app'en, er det værktøjerne og ikke din krop, der er i nærheden af elektriske tavler med spænding. Det er enkelt. Du kan få vist målingen fra metret plus aflæsningen fra op til 3 trådløse moduler, samtidig med at du reducerer risikoen for lysbue ved at holde afstand til farlige målesituationer.

Fordele ved at bruge termografi til inspektion

De fleste fejlmekanismer på udstyr medfører en betydelig stigning i driftstemperaturen, længe før der opstår katastrofale fejl. Derfor kan man med fordel bruge termografering til inspektion og være på forkant, så skaderne minimeres på produkterne og økonomien.

Termiske målinger hjælper med at detektere overhængende fejl i næsten alle typer udstyr, fra elektrisk til mekanisk, proces, elektronik m.m. Desuden kan termiske billeder få adgang til komponenter og enheder, der ikke på anden måde kan måles, som f.eks. loftsinstallationer. Termiske inspektioner er hurtige, og kan desuden undersøge et større område og finde problemer i områder, der typisk vil blive ignoreret.

Termiske billeder tages bedst, mens udstyret er i drift og betyder, at nedlukninger ikke er påkrævet. Da termiske billeder tages på sikker afstand, er sikkerhedsrisikoen minimal (undtagen for live spænding – der stadig kræver fulde elektriske sikkerhedsforanstaltninger).

Find dit Fluke produkt