Ash inspektion på et højere niveau

Ash designer og fremstiller innovative digitale mikroskoper og måleløsninger. Ashs digitale mikroskoper gør det smartere, hurtigere og mere effektivt end at bruge traditionelle optiske mikroskoper. De adskiller sig fra andre systemer, fordi de kan anvendes til rigtig mange formål.

Overvågning

Slut med visuel manuel fejlfinding på dine print.

Med Acumen AI fra Ash automatiseres dine processer, og kritiske fejl identificeres på millisekunder. Acumen AI viser med ringe, hvor der er en fejl, og softwaren kan desuden afsløre dårlige lodninger.  

Implementering af Acumen AI øger produktionseffektiviteten betydeligt, eliminerer menneskelige fejl og vil øge produktionsgennemstrømningen. Acumen AI identificerer, detekterer, klassificerer, måler og tæller automatisk en lang række fejl i millisekunder.

Acumen AI bliver klogere over tid
Træn Acumen AI til hvad du vil, når du vil. Træn og udvikl dine egne komplekse programmer for hurtigt at identificere defekter og opfylde dine specifikke behov. Acumen AI er intuitiv, nem at træne, nem at lære.

Data indsamles til løbende læring og procesforbedring. Dybdegående detaljerede rapporter genereres direkte fra Acumen AI. Outputbilleder, fejlstatistikker og tilpassede datarapporter for at forbedre statistisk proceskontrol.

Populære Ash produkter

Effektiviser inspektion med Ash

Flere af systemerne kan stacke billeder sammen, så der er fuld fokus på bund og top på det, der inspiceres.  Man kan anvende målesoftware, som er for-kalibreret, så måleblade er overflødige. 

Det er muligt at tage et billede og gemme det som master. Det er tænkt til at have billeder af alle print, og så kalde det aktuelle print frem, når der skal inspiceres - lægge det aktuelle print oven i master billedet, og ved hjælp af softwaren flasher den de 2 billeder skiftevis. Derved afsløres det, hvis der mangler en komponent, eller hvis en modstand er vendt.

Disse systemer sparer virksomheden for meget tid, og gør det meget lettere for brugeren at verificere inspektionen på et meget højere niveau end tidligere. Ved at have en monitor på en svingarm, kan brugeren variere sin arbejdsposition, og lette arbejdsdagen. 

" style="--plyr-color-main: var(--swift-foreground-color); " >