Vi guider dig til det rette ESD-gulv

Er jeres gulve ESD sikret?


Omgivelserne er afgørende for kvaliteten i en elektronik produktion. Det ved HIN mere om end de fleste. Vi har allerede lagt 130.000 m2 gulv, og vi samarbejder med nogle af de førende internationale eksperter indenfor ESD-monitorering. Vi har mange års erfaring med at designe, planlægge og levere de bedst mulige løsninger.


Uanset belægning kan vi ESD sikre for jer

HIN tilbyder nu at vi kan male/påstryge en ESD-sikker coating, på næste alle slags underlag. Igennem vores leverandører har vi ny fået fat i en ny coating, som ved hjælp af en kort proces kan gøre gulvet i en produktion ESD-sikker. 

Vores fire ESD-sikre gulvtyper

Coating: Nyeste innovation er en permanent klar coating, som kan påføres på både almindeligt vinylgulv og ESD-sikker vinylgulv. Denne coating kan også bruges på et ESD-gulv, som enten er for ledende eller ikke ledende nok. På under et døgn kan gulvet coates og med efterfølgende UV-behandling, kan det være klar til brug næste dag.

HIN Vinyl: Gulvet er et kategori 34-43, som er til heavy duty. Det fås ikke stærkere indenfor vinyler. HIN vinyl fås i flere farver og kan tilpasses individuelle ønsker og behov.

Epoxy gulv: Er gulvet i din produktion under meget tung belastning, så er epoxy gulvet den løsning, I har brug for. Gulvet opbygges af flere lag epoxy og kan derfor holde til den meget tunge belastning.

Klik gulv: Vi har flere typer klik gulve, som kan monteres på mindre lokale områder for at ESD-sikre evt arbejdsstationer. Gulvet er nemt at lægge og fjerne uden skader på belægningen under.

Hvilket gulv har I brug for? Kontakt Vores eksperter og få hjælp og vejledning

Christian Antoft
Mail: ca@hin.dk
Tlf: +45 20198026

Er gulvet skadet? Vi hjælper jer trygt gennem hele processen

Uanset typen af gulv er processen stort set den samme.

#1 HIN´s ESD ekspert kommer ud til jer og beser gulvet efter evt. skader eller andre komplikationer. 

#2 Efterfølgende udarbejdes en reparationsplan, som bliver forelagt kunden. 

#3 Gulvet lægges af vores professionelle gulvlæggere, som alle har fabrikskurser. Det betyder, at alle gulve bliver lagt iht. fabriks lægge vejledninger.

#4 Efter gulvet er lagt er laver HIN´s ESD ekspert en udførlig ESD- og kvalitets rapport, så du er sikker på, at gulvet overholder de gældende standarder, som er IEC EN 61340-5-1 og S 20.20. 

Alle gulvene er desuden designet til at imødekomme fremtidens krav. Her er tale om at opnå en god kombinationsmodstand med medarbejderne og sikre minimal opladning, når medarbejderne går på gulvet.

Opmærkning af ESD-område er vigtigt

Opmærkning og afgrænsning er et ESD-område er vigtigt, for at sikre produktionen mod eventuelle komplikationer. Vi har her udtaget en brøkdel af vores sortiment, af afmærkning og skiltning.

Har du brug for rådgivning?

Vi du vide mere om ESD-gulve, og hvordan I kan optimere jeres arbejdsplads med en bedre ESD-sikring?
Så kontakt os – vi sidder klar til at give dig individuel og personlig vejledning til at finde de løsninger, der dækker netop dine behov.

Christian Antoft
Mail: ca@hin.dk
Tlf: +45 20198026

Brian Sloth
Mail: bsl@hin.dk
Tlf: +45 20198035

Jørgen Parsdal
Mail: jp@hin.dk
Tlf: +45 20198027