Treston - ESD - ergonomiske arbejdspladser

Treston er en global leder inden for ergonomiske industrielle møbler og arbejdsstationer med stort fokus på ESD og ergonomi. I HIN har vi et stort program af Trestons produkter samt danske rådgivere, der kan guide dig til det helt rigtige produktvalg.

Populære Treston produkter

NYHED: Treston Quick Edge Workstation

Treston Quick Edge Workstation har en ny, innovativ mekanisme til ekstrem hurtig højdejustering. Denne industrielle arbejdsstation er for eksempel designet til pakke- og logistikcentre, hvor skrivebordshøjdejusteringen udføres i forhold til de forskellige størrelser af kartoner. Treston Quick Edge Workstation tilpasser sig operatører med forskellige ståhøjder og øger både ydeevne og ergonomi.
Se hvordan det virker i denne video.

3D konfigurator - design din arbejdsstation

Treston 3D Configurator kan bruges til at designe en industriel eller teknisk arbejdsstation, der bedst opfylder dine behov. For at komme i gang behøver du kun en mobiltelefon eller en computer med internetbrowser; ingen download er påkrævet, og det er gratis at bruge softwaren.

Med softwaren sættes den arbejdsstation, du designer, op på skærmen efter dine valg, og den kan nemt ses fra forskellige retninger. Dette gør det lettere at finde ud af arbejdsstationens proportioner. Når designet er færdigt, kan du e-maile billedet og produktlisten i PDF-format til dig selv. Du kan også sende en anmodning om et tilbud på den arbejdsstation, du har designet.

Find dit Treston produkt

Arbejdsborde

Stole

Vogne

Kasser

Sikkert arbejdsmiljø med ESD beskyttelse

Treston har stor erfaring med udvikling, produktion og levering af ESD indretning. Alle arbejdsstationer og tilbehør er tilrådighed med elektrisk halvledende lag af maling. Desuden kan Treston levere møbler, sæder og jordingskomponenter til ESD beskytttelse af arbejdsstationer. 

EPA

Et ESD beskyttet område kaldes EPA. I EPA områder skal alt være ESD beskyttet - materialer, arbejdstøj og luftfugtigheden. Medarbejder i EPA område skal også jordes med beskyttende modstand.

Ergonomi forbedrer produktiviteten og trivslen på arbejdet

En ergonomisk arbejdsstation gør det muligt for medarbejderne at yde deres bedste hver dag. Ergonomiske arbejdsmiljøer gør det nemt og sikkert at udføre sit arbejde. Alle komponenter og værktøjer er inden for rækkevidde, hvilket eliminerer behovet for at bøje kroppen eller strække armene, hvilket igen reducerer spændinger, belastninger og ubehag. Dette er med til at forebygge muskel- og skeletlidelser, som rammer op til tre ud af fem personer i den arbejdsdygtige alder.

Arbejdsbetingede muskel- og skeletlidelser forårsaget af dårligt designede arbejdsmetoder og arbejdsstillinger medfører ikke kun fysiske belastninger for medarbejderne, men belaster også virksomheder og samfundet som helhed gennem sygefravær, uarbejdsdygtighed og nedsat produktivitet.

"According to a study carried out by the University of Warwick in 2014, employees whose job satisfaction is low are 10 per cent less productive compared to the average employee, whereas employees with high job satisfaction are 12 per cent more productive than the average employee."