Temperatur Profilmåling

KIC er et amerikansk firma der blandt andet har specialiseret sig i Smart profiling. Baseret på input fra kunder har KIC kunne komme frem til de helt rigtige produkter. Udover input fra kunder, har KIC også benyttet sig af den nyeste teknologi til produktudvikling.

Kontakt for rådgivning
Tage Hausgaard
Mail: taha@hin.dk
Tlf: +4522491621

Tage Hausgaard har mere end 25 års erfaring med rådgivning af store og små elektronik producerende virksomheder i Danmark og Norge. Hans speciale er SMD maskiner, robotter, loddeprocesser, montage, coating, dispensering og screen trykning. Tage rådgiver produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimeres.


Smart profiling

Den gennemsnitlige termiske profiler på markedet fungerer som den gamle diagramoptager til en pc. Det er en passiv dataindsamlingsenhed, der informerer brugeren om PCB-profilen. Smart profiling går ud over det inden for datainformation. Baseret på dit input fortæller profilen dig, hvor du er, hvor du vil hen, og hvordan du kommer dertil. Intelligente databaser leverer oplysninger uden at skulle køre en manuel profil. Din data kan knyttes sammen og deles med alt autoriseret personale.


Forskellige smart profiling serier

KIC PROFILER X5 er en Intelligent termologger med 2 års garanti. Robust og kompakt hardware designet til hård daglig håndtering. Opgraderet elektroniske kredsløb som er udformet til at tåle højere niveauer af spændingsspidser. Forsynes med strøm fras batteri eller USB.

K² Profil termologger gør opsætning af ovn eller loddemaskine enkelt og hurtigt. Brugervenlighed og bekvemmelighed omfatter nu profil visning på Android og Apple mobile enheder.

Hvad er en god profiling?

  • Sikker håndtering af data
  • Opfølgning under processen

For at sikre en stabil proces ved profilering er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.