Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Matthes
Print vask, Stencil vask & Maintenance

Matthes

Matthes er en familieejet virksomhed. De har siden 1968 udviklet og produceret vaskemaskiner til elektronikindustrien verden over. De har skabt et navn for dem selv, for at have de bedste produkter i elektronikindustrien. Matthes benytter sig af den nyeste teknologi til at udvikle deres produkter, og på den måde baner de vejen for vaskemaskiner.

Matthes rengøringssystemer er opgraderet og nu en del af EVOLUTION Serien. EVO SBC er det nyeste rengøringssystem i EVOLUTION serien, der har været under udvikling de seneste år. Det er det mest kompakte sprayrensningssystem til stencils på markedet.  Læs mere om EVOLUTION rengøringssystemerne her og i Matthes katalog.

Reducerer omkostninger

“Valget vårt falt på Matthes EVO 3 på grunn av meget gode vaskeresultater på avanserte produkter. Maskinen har også muligheten til å kjøre forvaskprogram, som grovskyller produktene med DI-vann (en form for vann som er dypt demineralisert). Dette vannet blir så spylt ut av maskinen før selve såpeprogrammet starter. Dette har positiv påvirkning på levetiden til såpetrinnet, hvilket igjen hjelper oss å redusere vedlikeholdskostnader”.

-Ole Martin Perskaas hos Norautron

Fordele ved Matthes

  • Reparation og vedligeholdelse af dine systemer.
  • Procesoptimering
  • Procesudvikling

For at sikre en stabil vask er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Print vask

Stencil Vask

Maintenance

Kontaktformular

Kontakt for rådgivning


Tage Hausgaard
Mail: taha@hin.dk
Tlf: +45 22491621

Tage Hausgaard har mere end 25 års erfaring med rådgivning af store og små elektronik producerende virksomheder i Danmark og Norge. Hans speciale er SMD maskiner, loddeprocesser, montage, coating, dispensering og screen trykning. Tage rådgiver produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimere