Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Gen3 systems
I over 40 år leveret test- og måleudstyr til elektronikindustrien

Gen3 Systems

Gen3 Systems har I over 40 år leveret test- og måleudstyr til elektronikindustrien. I 3 generationer har de designet, udviklet og distribueret deres udstyr for at sikre dit kredsløb ikke fejler.

Forskelligt testudstyr

AUTOCAF 2 Ledende anodisk filamentovervågningssystem. Måling af påvirkninger af elektrokemiske reaktioner under overfladen.
AutoCAF kan måle op til 256 individuelle målesider under betingelser med høj luftfugtighed og temperatur i overensstemmelse med IPC-TM-650 2.6.25 Testmetode & IPC 9691 CAF Test Brugsanvisning.

DC 2000 NANO er et lille laboratorium batch belægning system designet til den høje præcision anvendelse af konformelle belægninger og foto-resists på substrater ved dip belægning.

Gen3 systems giver dig

  • Opretholdelse af højeste kvalitetskontrol
  • Udvikling af fagligt personale
  • Konstant procesforbedring

For at sikre det rigtige testudstyr er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontaktformular

Kontakt for rådgivning


Tage Hausgaard
Mail: taha@hin.dk
Tlf: +45 22491621

Tage Hausgaard har mere end 25 års erfaring med rådgivning af store og små elektronik producerende virksomheder i Danmark og Norge. Hans speciale er SMD maskiner, loddeprocesser, montage, coating, dispensering og screen trykning. Tage rådgiver produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimere