OBS! PRISSTIGNINGER PÅ FLUS

På grund af den stigende efterspørgsel på desinfektionsmidler, stiger prisen på alle produkter, som indeholder Isopropanol og Ethanol. Da disse to produkter netop er det basale materiale i næsten alle flus’er, er HIN blevet varslet en større prisstigning på flus, som indeholder Isopropanol eller Ethanol.

Som et alternativ til anvendelse af flus, som indeholder Isopropanol eller Ethanol, kan vi tilbyde flere vandbaserede flus’er, som ikke indeholder Isopropanol eller Ethanol.  Laboratorierapporter, SDS og tekniske datablade på vandbaserede flus’er vil være tilgængelig på anmodning, såvel som samples i det omfang det er muligt.

HIN tilbyder også at bistå med rådgivning og support i forbindelse indkøring eller test af disse produkter, ligeledes i det omfang det er muligt i disse Corona tider.

En grønnere produktion
Med flus til bølge og selektiv lodning er det ganske enkelt: Brug en vandbaseret flux og du har allerede elimineret 90% af det organiske opløsningsmiddel og det tilhørende CO2-forbrug. Sammenlignet med ISO propanol fra den petrokemiske industri er dette allerede en 240 g CO2-ækvivalent reduktion pr. Liter

Du kan læse mere om de tilgængelige vandbaserede flus’er på Stannols produkt guide klik her eller du kan kontakte Claus Bo Jensen for mere information cbj@hin.dk eller på telefon +4520198028