Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Distriktschef til Østdanmark

Er du klar til det næste skridt i karrieren, hvor du får ansvar for at booste dit eget salgsdistrikt? Så er der her en spændende jobmulighed for den rette salgsprofil kombineret med muligheden for stor indflydelse på ens egen hverdag!

Vi søger dig, som virkelig har styr på at udvikle forretningsrelationer og er en dygtig salgsprofessionel, der kan være med til at udvide HINs kundebase og styrke deres position på markedet i Østdanmark. HIN A/S er en førende leverandør af teknologiske løsninger inden for industrielt udstyr.

Som distriktschef til det sjællandske marked, får du ansvaret for at udvikle og drive den nuværende kundeportefølje og sikre en løbende, opsøgende salgsaktivitet via salg mod eksisterende eller tidligere kunder samt potentielle nye kunder. Salgsindsatserne sker med fokus på det brede produktprogram, som HIN har.

Du vil være med til at opbygge markedskendskabet yderligere, hvorfor du systemmæssigt vil blive godt støttet i forhold til performancemålsætninger og -opfølgning, så du hurtigt vil kunne korrigere dine indsatser, såfremt din plan kræver en revurdering. Du er derfor vant til at arbejde med ”salgsmatematikken” og forstår nødvendigheden af at arbejde med løbende optimering af salgsprocessen. Du bliver en del af et salgsteam med 11 erfarne og fagligt stærke kolleger, med hvem du altid kan sparre om de enkelte produkter og løsninger, så du aldrig kommer til at stå alene med svaret til dine kunders udfordringer.

Du vil være budgetansvarlig for dit eget salgsdistrikt, som i dette tilfælde er Sjælland og øerne, herunder CRM-arbejde, opfølgning på tilbud, kunder osv.

I stillingen vil du som udgangspunkt arbejde ud fra hjemmekontor, idet din hverdag vil være på vejen og hos kunder kombineret med besøg på HINs kontor i Horsens, når dette giver mening. Det forventes derfor, at du er ansvarsfuld og kan operere selvstændigt i dagligdagen. Du har med andre ord en vigtig opgave og frihed i selv at sikre den praktiske planlægning, mødebookning, eksekvering og opfølgning, ligesom du i et tæt samarbejde med dine kolleger, udarbejder tilbud m.v.

Stærk kommerciel profil med teknisk snilde og relationelle evner

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har som minimum en generel teknisk god forståelse. Vigtigst er dog, at dine kommercielle kompetencer er i top, og at du har direkte erfaring med salg samt ved, hvad det kræver at lykkes som ekstern sælger. Du arbejder med et konstant fokus på den gode kundeoplevelse og bundlinje, hvor du motiveres af at kunne hjælpe dine kunder med effektive løsninger og produkter. Du er på hjemmebane i en stilling, hvor du både skal pleje og udbygge den eksisterende kundeportefølje, ligesom du har drivet til at opsøge tidligere eller potentielle nye kunder. Alt sammen som et led i salgsstrategien i forhold til at sikre fremtidig vækst i dit salgsdistrikt.

Som person falder det dig naturligt at være udadvendt i dit arbejde og en relationsbygger – både til kunder, kolleger og leverandører. Andre vil sige om dig, at du er ambitiøs og visionær med et stort drive og gåpåmod, og dermed skaber fremdrift og resultater i dit arbejde. Dit tillidsvækkende væsen kombineret med et godt servicegen og gode kommunikationsevner, sikrer et godt samarbejde med dine omgivelser.

Hvorfor HIN?

HIN er en ambitiøs og velkonsolideret virksomhed med klare mål om vækst. Du indtræder i en spændende og selvstændig stilling, hvor der, såvel på den korte som på den lange bane og i takt med dine resultater, vil være gode udviklingsmuligheder.  Du vil desuden opleve et spændende arbejde hos en entreprenant og dynamisk virksomhed, hvor man er omstillingsparate, ærlige og har hjertet på rette sted. Du bliver en del af en arbejdsplads med engagerede kolleger, der sætter en ære i at gøre tingene ordentligt.

Interesseret?

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Thomas Schwartz på tlf. 20632514 eller rekrutteringskonsulent Josephine Haslund på tlf. 28293728. Vi læser CV’er løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om HIN A/S

HIN A/S er en af Danmarks største totalleverandør af maskiner, værktøj, måleudstyr og forbrugsmaterialer til El- og Elektronikindustrien. Virksomheden er etableret i alle de Nordiske lande og har som målsætning at fordoble forretningen hvert 5. år. Selvom HIN dateres tilbage til 1897, fremstår de som en moderne og meget dynamisk virksomhed, hvor såvel kollegaer som kulturen bygger på værdien om at skabe noget godt sammen.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Sjælland
Reference: 2328.189
Virksomhed: HIN A/S