Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Speedprint Technology
Screenprinter

Speedprint Technology

Speedprint Technology blev en division af Blakell Europlacer Group organisationen i september 1998. Tidligere kendt som PKT Ltd, som fremstillede SMT stencil printere med godkendelse til MPM og SMTech.
Da muligheden for at erhverve SpeedPrint opstod, ansås det som en gylden mulighed for at udvide koncernens evne til at levere et bredere sortiment af “SMT Automation”. Virksomheden havde på dette tidspunkt etableret datterselskaber i Europa, Asien og Nordamerika og havde en global salgs-og serviceinfrastruktur, der var godt rustet til at levere Speed print-udstyr ved siden af Europlacer-sortimentet.

Forskellige Speedprint serier

SP210avi printeren er stadig den mindste printer på markedet med det højeste niveau af kapacitet og kvalitet. Hertil kommer, den nye model som markerer introduktionen af Speedprint nye brugergrænseflade 3Dc.

SP1220 Long Board Printer fra Speedprint håndterer PCB op til 1.220mm i længden med en nøjagtighed på 12,5 mikron. Den bruger fire fiducials til justering og har indbygget loddepasta inspektion. SP1550 leveres med 5 års garanti på dele som standard.

Speedprint giver dig

  • Kvalitet
  • Nøjagtighed
  • præcision

For at sikre en stabil screen print er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontaktformular

Kontakt for rådgivning

Steen Køpke
Mail: stk@hin.dk
Tlf: +45 2019 8040

Steen Køpke har mere end 30 års erfaring, de seneste 14 år hos HIN, med speciale indenfor teknisk automation.