Fri fragt ved køb for over 1000 kr

TEST 

Seho

Seho udvikler og fremstiller lodde maskiner til elektronikindustrien i hele verdenen. Sehos løsninger står for ydeevne, fleksibilitet, effektivitet og for tekniske fremskridt. Talrige banebrydende innovationer inden for lodning stammer fra Seho, og de bliver ved med at holde den høje standard.

Bølge/selektiv lodning

For hver proces leverer Seho den mest passende teknik. Uanset om det er miniwave som giver maksimal fleksibilitet, multiwave-lodningsprocesser med de korteste cyklustider eller endda konventionelle bølgesolningsprocesser. Om nødvendigt er alle tre processer integreret i kun en maskine.

Seho serier

SELECTLINE Enestående fleksibilitet og modularitet: vores løsning til mini bølge-og dyppe lodde processer i en pass-through-operation.

POWERSELECTIVE For fleksible mini bølge lodde processer og dip lodde processer, der garanterer korte cyklustider. High-end-systemet, som ikke lader noget tilbage at ønske.

Fordele med Seho

  • Erfaring
  • Fleksibilitet
  • innovativtiet

For at sikre en stabil bølge/selektiv lodning er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Kontaktformular

Kontakt for rådgivning


Tage Hausgaard
Mail: taha@hin.dk
Tlf: +45 22491621

Tage Hausgaard har mere end 25 års erfaring med rådgivning af store og små elektronik producerende virksomheder i Danmark og Norge. Hans speciale er SMD maskiner, loddeprocesser, montage, coating, dispensering og screen trykning. Tage rådgiver produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimere