Fri fragt ved køb for over 1000 kr

Stannol
Innovativ lodning ledninger, flux og lodning pastaer

Stannol

Stannol er kendt for deres globale kunder til innovative lodning ledninger, flux og lodning pastaer, der er fremstillet med omhu og har imponerende pålidelighed.

Stannol kan som den første leverandør tilbyde en komplet portefølje af miljøvenlige og bæredygtige produkter under navnet greenconnect. Det nye greenconnect program omfatter loddetråde, loddestænger, lodde pasta og flusmidler.

Stannol

Stannols produkter er produceret med kvalitetsråvarer, hvilket sikre at produkterne leverer samme kvalitet hver gang. Stannol benytter deres helt egen kvalitetskontrol. Når produktet ikke gennem kontrollen, bliver det ikke sendt ud til kunderne, men sendt til yderligere analyse for at kunne imødekomme eventuelle fejl.

Hvorfor Stannol

Virksomheden er meget opmærksom på deres kunder over hele verden. Dette gælder både inden for elektronikindustrien og for DIY-serien. Stannol anvender deres kunders høje kvalitetskrav til alle deres produkter. Produktsortimentet inkluderer lodning, lodningstråd, loddemasse, loddejern og elektronisk styrede loddestationer og et omfattende udvalg af tilbehør.

 

Stannol giver dig

  • Kvalitetsikrede produkter
  1. God kundesupport
  2. Nem vejledning

For at sikre en stabil proces er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

Klik på knappen for at se alle vores Stannols produkter

kontaktformular

Kontakt for rådgivning


Christian Antoft
Mail: ca@hin.dk
Tlf: +45 20198026