Matthes

Matthes er en familieejet virksomhed. De har siden 1968 udviklet og prduceret vaskemaskiner til elektronikindustrien verdenen over. De har skabt et navn i for dem selv, for at have de bedste produkter i elektronikindustrien. Matthes benytter sig at den nyeste teknologi for at udvikle deres produkter, og på den måde baner de vejen for vaskemaskiner.

Kontakt for rådgivning
Claus Bo Jensen
Mail: cbj@hin.dk
Tlf: +45 20198028

Claus Bo Jensen har mange års erfaring som service engineer, indenfor elektronik branchen. I særdeleshed indenfor screen trykning, hvor Claus har udført service og proces optimering hos kunder i hele Scandinavian.

I dag er Claus ansvarlig for salg og rådgivning på forbrugsmaterialer til SMT/THT. Har du spørgsmål til lodde pasta, flus, stencils, rensemidler, coating, lim, vaskeprocesser og testudstyr, så er det Claus du skal kontakte.


Vaskemaskiner

MATTHES er også ekspert i rengøringsløsninger de leverer alt inden for vedligeholdelse og er en mangeårig partner i luftfartsindustrien til rengøring af flyfælge, hjullejer, bolte, møtrikker og bremsedele. Til jernbanetransport og jernbanetrafik tilbyder Matthes systemer til professionel rengøring af bogies, hjul sæt og hjullejer.

M-SBC er et kompakt system til effektiv rengøring af stencils og trykfejl. Dette unikke stencil rengøringssystem med justerbare lodrette oscillerende sprøjtearm er egnet til rengøring og tørring af dine stencils og skærme.

MATTHES M-EVO 3 rengøringssystemet, er et kompakt enkeltkammersystem udviklet af os til rengøring af præcisionsdele ved afslutningen af produktionsprocesser, eller til rengøring inden afslutning.

Matthes tilbyder

  • Reparation og vedligeholdelse af dine systemer.
  • Procesoptimering
  • Procesudvikling

For at sikre en stabil vask er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.

“Valget vårt falt på Matthes EVO 3 på grunn av meget gode vaskeresultater på avanserte produkter. Maskinen har også muligheten til å kjøre forvaskprogram, som grovskyller produktene med DI-vann (en form for vann som er dypt demineralisert). Dette vannet blir så spylt ut av maskinen før selve såpeprogrammet starter. Dette har positiv påvirkning på levetiden til såpetrinnet, hvilket igjen hjelper oss å redusere vedlikeholdskostnader”.

-Ole Martin Perskaas hos Norautron