Board handling

Electro Design designer og fremstiller automationsprodukter til elektronikindustrien. Siden den første transportør blev lavet i 1987, har de leveret cirka 5000 enheder til kunder over hele verden.

Kontakt for rådgivning
Tage Hausgaard
Mail: taha@hin.dk
Tlf: +45 22491621

Tage Hausgaard har mere end 25 års erfaring med rådgivning af store og små elektronik producerende virksomheder i Danmark og Norge. Hans speciale er SMD maskiner, loddeprocesser, montage, coating, dispensering og screen trykning. Tage rådgiver produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimeres.


Board handling

Boardhandling er en vigtig del af produktionen, for at sikre at komponenterne er håndteret korrekt. Elektro design har i over 30 år arbejdet med board handling. Deres ekspertise og produkter er eftertragtet i hele verdenen. Svensk kvalitet og god service er kendetegnet ved Electro design.

Forskellige Electro Design serier

MB750 Turn Unit enheden modtager PCB´er fra 1, 2 eller 3 indfødnings- sider, til 1, 2 eller 3 afgangssider. PCB fremrykning / udføreren routing er baseret på prioriterede værdierne via betjeningspanelet. Udgangsbordets dirigering kan også styres af eksterne signaler såsom good / No Good PCB eller ved en stregkodelæser.

MB775 Den manuelle gate conveyor giver folk mulighed for at gå igennem, i stedet for at skulle rundt om en komplet linje. Den består af to conveyor sektioner, én fast og én hængslet.

Electro Design tilbyder

  • Høj kvalitet
  • God service
  • Mange års erfaring

For at sikre en stabil Board handling er det essentielt at vælge de rigtige komponenter.